Celler i Família

Dos joves emprenedors que hem volgut tornar a posar en valor el projecte de l’avi Daniel i tornar a elaborar el nostre vi de les nostres belles vinyes. Gràcies a l’empenta de tota la família, el què va néixer com una idea agosarada és ja una realitat: el CELLER MAS BELLA.

Dintre la casa pairal datada de l’any 1777, hem rehabilitat una part de l’antic celler on actualment elaborem els nostres vins i un espai dedicat a la botiga i sala de tast per tal de poder oferir als nostres clients una estança agradable per degustar els nostres productes.

Constituït el 15 d’abril del 2009, per Josep Maria Vilanova i Elisa Ribé, el celler es dedica a l’elaboració de vi blanc, rosat i negre amb Denominació d’Origen Tarragona.

Aquest celler és un repte personal dels propietaris per a continuar la tradició familiar ja què l’avi Ribé elaborava vi en aquestes instal·lacions. I donar un valor afegit a les seves vinyes, al poble i al territori, oferint un projecte enoturístic familiar i de qualitat.

El Celler es troba ubicat a la pedania de Masmolets, que pertany al municipi de Valls, en la casa pairal de la família. El celler està tot rodejat de les vinyes propietat de la família. 12 hectàrees de vinya de les varietats Ull de llebre, Macabeu i Parellada de les quals es seleccionen els millors ceps i raïms per a fer el vi. Recentment s’ha plantat Garnatxa Negre, Syrah, Cartoixà i Malvasia.

Celler Mas Bella - Masmolets – Valls - DO-Tarragona
Celler Mas Bella - Masmolets – Valls - DO-Tarragona
Celler Mas Bella - Masmolets – Valls - DO-Tarragona
Celler Mas Bella - Masmolets – Valls - DO-Tarragona