mas bella    
     
     

Constituït el 15 d’abril del 2009, per Josep Maria Vilanova i Elisa Ribé, el celler es dedica a l’elaboració de vi blanc, rosat i negre amb Denominació d’Origen Tarragona.

Aquest celler és un repte personal dels propietaris per a continuar la tradició familiar ja què l’avi Ribé  elaborava vi en aquestes instal·lacions. I donar un valor afegit a les seves vinyes, al poble i al territori, oferint un projecte enoturístic familiar i de qualitat.

El Celler es troba ubicat a la pedania de Masmolets, que pertany al municipi de Valls, en la casa pairal de la família. El celler està tot rodejat de les vinyes propietat de la família. 12 hectàrees de vinya de les varietats Ull de llebre, Macabeu i Parellada de les quals es seleccionen els millors ceps i raïms per a  fer el vi. Recentment s’ha plantat  Garnatxa Negre, Syrah, Cartoixà i Malvasia.

Oferim visites enoturístiques per tal d’apropar el client al paisatge i a la cultura vitivinícola, podent gaudir de passejades entre vinyes, visita al celler, tastos de vins i venda directa dels diferents productes.

mas bella
       
mas bella
mas bella
mas bella
mas bella
       
Celler Mas Bella, SL · La font 8 · 43813 Masmolets - Valls · 600 269 786 · info@cellermasbella.com